20. 09. 2023 / 12:07

Zveme vás na druhý z webinářů ze série „V rozhovoru s…“, v němž odborníci z institucí aliance Aurora představí své pohledy na aktuální a relevantní otázky a výzvy v oblasti výzkumu a inovací.

Webinář bude konat ve středu 4. října 2023 v 11:00 hodin a má název Role univerzitních holdingů v podpoře start-upů založených na vědě. Akce proběhne jako hybridní webinář, na místě na Aurora Innsbruck Staff Week BIP a virtuálně prostřednictvím Zoomu.

Sara Matt, vedoucí oddělení transferu univerzity v Innsbrucku, a Ólöf Vigdís Ragnarsdóttir, vedoucí Oddělení inovací Islandské univerzity, se podělí o své zkušenosti s tím, jak jsou univerzitní holdingy zřizovány na jejich univerzitách, jaké mají cíle a zda je dosáhly. Dotknou se také toho, jakým problémům univerzity čelily nebo čelí při zřizování svých holdingů.

Tato online akce je určena pro všechny, kteří se zajímají o výzkum a inovace ve vysokém školství. Akce je zdarma, ale vyžaduje registraci. Pokud máte zájem se zúčastnit, prosím vyplňte tento registrační formulář do 30. září 2023.